Trodde jag aldrig

Riktigt dålig dag idag.

Skriver ingenting mer idag. Dagen har varit den värsta dagen på länge för mitt psyke. Därför kanske jag inte skriver här på länge vilket suger för jag har ju precis kommit igång med skrivandet igen. Men jag har ingen ork och nu måste jag sätta mig själv i första hand.

So long ♥

Denna värk vill inte försvinna

Sitter på mammas jobb för stunden. Vi ska snart dra oss hemåt, eller mamma ska åka och träna men släpper av mig på vägen.

Väl hemma får vi se vad jag ska göra, jag har sådan jäklarns värk i hela kroppen så det lutar åt att lägga mig i soffan och läsa eller kolla tv.

Om jag inte skriver senare (pga smärtan) så önskar jag er alla en fortsatt mysig måndag, imorgon är det tisdag och en dag närmare Påsk! Tänk på det mina vänner.

Puss&Kram


Monday

Dags för en ny dag.

Får se om jag slänger in en dagens klädsel senare, har sovmorgon idag igen så jag har ingen som kan ta kort på mig.
Men jag kan ju beskriva vad jag har på mig:
Mina slitna jeans och den nya orangetröjan med ett svart långt linne under och mina svarta skinnboots från scorett.

Har inge mer o skriva nu. Är helt tom i huvudet och jag försöker bara att hålla mig på benen just nu. Ska gå och fixa håret och sedan blir det skola.

Skriver nog lite senare. Måste ju berätta massa grejer som hände i helgen och så, så kika in senare så får ni veta!

Puss&Kram

Lördagens shopping (psst, ny kategori)

'
Blått nattlinne & trosor - Change
Brun cardigan och orange hoddie - Bikbok
Vitt linne - Vero moda
Levi's jeans  MQ
Färgglatt linne - Gina Tricot
Brun/röd tröja - Salt
Strumpor - KappAhl



Kavaj - Vero moda



Phc saltvatten spray - Kicks
Skin serum/Primer - Make up store
Eye dust - Make up store
Fotfil - Make up store
Rosettring - Bikbok


Söndag, tidig morgon

(God) morgon!

Vaknade vid 8 (egentligen 7 eftersom det är sommartid nu, wiihoo) på grund av min rygg, jag har så ont så jag kan inte ens ligga ner i sängen, så fort jag rör mig så hugger det till i slutet av ryggen. Vettetusan vad jag har gjort men smärtan är outhärdlig. Så fort jag ska gå eller resa mig eller vad som så gör det så j'vla ont rent utsagt. Har ju haft problem med min rygg i 3 år snart men det har inte märkts av på jätte länge, men nu helt plötsligt. Inte Okej!
 
Sitter nu här helt ensammen med ett glas oboy och pluggade lite förut, men jag är helt slut i huvudet och kan inte koncentrera mig. Vill att mamma och pappa ska gå upp så jag får lite sällskap. Hade tänkt att gå ut med hunden men eftersom att jag knappt kan resa mig från stolen utan att jag tror att jag ska ramla ihop så skippar jag det, tyvärr. Det är skönt att gå så här på morgonen. Jäkla skit.

Men, även fast jag har skit ont i ryggen så måste jag göra någonting idag, jag vill inte sitta hemma och ruttna så jag ska höra av mig till Anne och kolla om hon vill träffas i t.centrum, måste köpa en grej och när jag ändå är där så kan jag byta ett par mjukisbyxor till mamma. Efter det så hoppas jag på att vi ska åka och titta på när min bror spelar fotbollsmatch. Hoppas på att Fredrik är där då också så vi kan prata om en behandling (han är utbildad massör). Jag kan seriöst inte gå så här längre. Smärtan är verkligen outhärdlig. Menmen, nu ska jag inte tjata mer om det. Det finns nog roligare att "prata" om.

Jag och mamma var ju i Stinsen igår och det var jätte mysigt! Det blev en del shoppande också, jag slänger in en bild på allt senare. Det var verkligen jätte skönt att bara vara med mamma eftersom hon vet exakt hur jag mår och hon hjälper mig så fort jag mår dåligt. Igår så fick jag t.ex. blodsockerfall och ångestattack på samma gång, ytterst roligt. Usch vad hemskt det var. Jag darrade och kunde inte andas ordentligt. Men det blev lite bättre sen när jag hade fått i mig vatten och en kanelbulle. Gott varé. Vi var där i hela 6 timmar! När vi åkte dit så var vi inte jätte taggade faktiskt, det tog lite tid att hitta parkeringsplats och båda var lite trötta och så, men när vi hade gått runt ett tag och varit inne på Bikbok så taggade båda till, då jäklar! Haha, efter det så fanns det inga stopp! Eller jo det gjorde det ju såklart, men det var jätte skönt att bara gå omkring och titta lite. Jag behövde det verkligen.

Nu ska jag dricka min oboy och sitta och fundera på vad jag ska göra tills de andra vaknar. Hmmm..
Några ideér?

Puss&Kram  ♥

gammal bild.


jag låter bilden tala för sig själv, jag saknar er <3


Klädsel lördag 27/3



Jeansleggings - Lindex
Vitt linne - Gina tricot
Blommigt linne - Bikbok
Skinnjacka - Jc
Skor - Scorett

Hemsk bild-.- Men, whattodo?

Snart bär det av mot Stinsen!


Difficulties med klädval och lördagmorgon

Vaknade tjugo i 8 i morse. Inte helt okej alltså, men vad ska man göra? Har i alla fall ätit frukost nu med mamma och sedan har jag tittat på Bella & Tyras show. Det är roligt att titta på faktiskt. Att vara delfinskötare är ju verkligen en dröm, det såg så himla underbart ut.

Ska snart upp och duscha, försöka hitta på vad jag ska ha på mig (kika in senare så får ni en dagens klädsel), jag och mamma ska iväg till Stinsen för att strosa runt och mysa lite. Ska bli jätte skönt. Den här veckan har verkligen varit en prövning för mitt psyke och det har inte varit lätt, så det ska bli skönt att få skingra tankarna med lite mys med mamma, det är alltid lika mysigt. Stinsen är faktiskt mycket bättre än täby centrum, det är annorlundare butiker och större urval på klädbutiker, i och för sig så håller täby centrum på att "bygga om" lite med alla butiker, de flyttar hit och dit, så det kan ju vara en anledning, längtar tills alla tomma utrymmen fylls med nya spännande butiker.
Idag har jag ingen inspiration till klädval alltså, det är svårt. Det kan bli vad som helst känns det som. Jag har en tanke, men vi får se hur det blir med den.

Nu ska jag iallafall upp och lyssna på Salem al Fakir  samtidigt som jag ska duscha och smörja in mig i min nya underbara lotion från The Body Shop. 

Slänger in en klädsel för lördag senare.

Puss&Kram ♥

Klädsel för fredagkväll 26/3



Man håller ju vad man lovar ;)


Linne - Gina tricot
Jeans  Levi's
Jacka - Vero moda/Only




Gjorde en liten annorlunda variant. Varannan orange och varannan rosa.
Lite roligt.

Nu blir det snart iväg till Annes familj på middag, jätte mys!

Hoppas alla får en mysig fredagskväll! ♥


Äntligen Fredag

Nu blire till att duscha och göra sig i ordning och lyssna på Salems ljuva stämma.

Snart får jag träffa Anne igen! Wiiie!

Det känns som att den här helgen kommer att bli väldigt mysig. I morgon så åker jag och mamma till Stinsen och tittar lite och bara är. Ska bli så mysigt.

byee

Jag är lyrisk

Jag och mamma beställde hem alla Salem al Fakirs skivor i förrigår, och de har kommit!! Jag är överlycklig! Importerar dem just nu på itunes och sedan dimper dem direkt ner i ipoden! Ska upp och byta om, hämta usb-sladden och sedan blir det till att äta lite, kolla prison break och sedan ska jag göra mig i ordning inför kvällen och sitta och lyssna på underbara Salem. Kan det bli så mycket bättre? Tror inte det.

Var i centrum precis med Johanna, hittade en UNDERBAR body lotion från body shop, den är alldeles perfekt alltså. Jag köpte bara body lotion men det lutar verkligen till att köpa hela serien, den är verkligen underbar! Jisses.


Salem al fakir är underbar


älskade body shop


Ny dag, nya tag?

En ny morgon, en ny dag, med nya tag?


Det återstår o se. Det känns alltid bra på morgonen, pigg och på bra humör. Men på nått sätt så blir det alltid värre när jag sätter första foten innan för skolans väggar. Men vi får se hur det blir idag.
Vi har samhällskunskap första lektionen, sedan lunch och efter det så ska vi ha engelska, men vi kanske får gå hem (hoppashoppas) för våran lärare är i england och vi har vikarie. Vi har fått en uppgift som vi ska göra som ska vara klar nästa vecka. Så vi kanske får gå hem, jag hoppas verkligen det. Det skulle vara så himla skönt. Helt underbart faktiskt. Hmm.. det blev tyvärr ingen dagens klädsel idag. Jag har ju sovmorgon så jag hade ingen som kunde hjälpa mig att ta bilden, mamma åker ju tidigt till jobbet. Men det kanske blir en bild till ikväll när vi ska hem till Annes familj och äta middag och bara mysa! Då kanske jag slänger in en bild på hur jag ser ut då och hur mina naglar är. Det blir nog så, jag ska försöka komma ihåg det!

Nu ska jag upp och göra det sista innan Johanna kommer och hämtar upp mig med bilen. Bussarna går konstigt på fredagar så då blir det till att bli hämtat! Snäll är hon!

Åker nog till t.centrum efter skolan, bara för att ha någonting att göra. Det är så jobbigt att vara hemma själv efter skolan. Så det blir nog så skulle jag kunna tänka mig.

Jag skriver senare igen!

Hoppas alla får en härlig fredag!

Byyee ♥


bjuder på en bild såhär på fredags morgon

Ännu mera

Mötet gick bra. Det var jobbigt, men välbehövligt. Har fått lite mer saker att ta. Samtidigt som det är läskigt så antar jag att det är nödvändigt. Det är bara att blunda och tänka på någonting annat.
I skolan så satt jag mest med ipoden i öronen och lyssnade på musik, svarade på tilltal. Pratade med mamma i telefon någon gång, tänkte tankar som är förbjudna. Tankar som jag aldrig trodde att jag skulle tänka.

Snart så ska jag och papsen göra middag och äta gott. Sedan blir det Criminal minds vid 21.00 tiden. Skall göra klart mina naglar också, kanske slänger in en bild på dem sen. Imorgon tillsammans med klädseln. Det blir nog bra. De är ganska färgglada den här gången. Börjar faktiskt bli lite hungrig. Näe, nu ska jag ge hunden mat och sedan tända lite ljus här hemma och sätta på tvn.

Kanske skriver lite senare.

Ciao ♥


Fullspäckad dag.

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska bli klar. Han kunde köra mig till skolan, vilket är väldigt bra då jag har ungefär 7 olika böcker som jag måste bära med mig. Ganska tunga grejer.

Vill verkligen inte till skolan

Till min klädsel idag så tar jag på mig en midjelång skinnjacka och en stor grå halsduk. Så himla snyggt. Sen har jag ett par ankelstövlar. Glömde ta på mig dem idag på bilden. Jag får se till att skärpa mig på det! Haha.
Det blir nog bättre bilder imorgon. Första gången kan ju inte alltid vara perfekt. Visst?

Efter skolan idag så ska måste jag förbi badmintonhallen för att prata med min chef. Eller så åker jag till täby centrum och träffar Anne en snabbis på Lindex. Jag måste nog träffa henne idag efter en lång helvetes dag i skolan. Får se hur jag gör. Efter det så ska jag iväg på ett möte. Får se hur det går. Har väldigt många frågor som jag måste få svar på, annars vet jag inte vad jag ska göra.

Är fruktansvärt trött på att aldrig få sova ordentligt.

Efter mötet så åker jag hem och pluggar antar jag. Har en engelskasak som ska vara klar i morgon har jag för mig. Blir nog så. Hmm..

Glömt bort att jag inte har skrivit om vad som hände i söndags när Anne tog med mig på äventyr! Det måste jag ju självklart göra. Det får nog bli ikväll som jag skriver om det. Det var iallafall helt underbart och grymt skojsigt!

Näe, nu ska jag försöka få fart på papsen och sedan bär det av till skolan.

hörs senare

Klädsel Torsdag 25/3



Tänkte att jag kunde börja med lite dagens klädsel bilder.
 Mest för min egen skull då jag kan kolla tillbaka senare och se hur jag klädde mig och hur jag såg ut överhuvudtaget. Lite roligt faktiskt.
Håret är som det ska, ser bättre ut i verkligheten måste jag säga. Det är faktiskt den frisyren som jag somnade med igår. Lite skojsigt faktiskt. Men, nu vet ni, lite nya saker som händer här i bloggen. Det kan väl vara roligt?

Jeans - Bikbok
Linne - Gina tricot
Tröja - Vila


23 mars 2010



Hoppas på att en ny start skall ändra på saker och ting, nu sätter jag foten i marken och protesterar.


Nu är det slut.


Speechless





jag vet inte vad jag ska säga..

tidig morgon och badmintontittande

Nu har jag varit vaken sedan 10 i 6. Vilket suger. Men det finns inget att göra åt det. Gick upp vid typ halv 7 och fixade naglarna lite och sedan duschade jag, gjorde mig i ordning, ätit och nu sitter jag här. Ska nämligen iväg för att vara linjedomare på SM U22, som förövrigt min bror är med i. Hoppas jag kan titta på hans matchen även fast jag är linjedomare. Kanske slipper sitta när han spelar! wiho, det skulle vara guld.
Fredrik och Anne kommer också för att titta! Dagen blir bara bättre och bättre.
Ikväll så kommer Anne hit till mig och så ska vi mysa och locka håret oså, Mys. Imorgon bär det ju av till stan, men vad som händer vet jag inte. Hihi, spännande.

Nu ska jag.. upp och borsta tänderna, fixa mig det sista och sen bär det av mot badmintonhallen.

Hoppas alla får en mysig lördag, för det kommer garanterat jag att få.

Heejdå ♥

Destination okänd.

Allt gör ont.
Allt svider.
Allt känns.
Allt tar i.
Allt hugger.
Inom mig.
Såren som aldrig läkte.
Såren som aldrig försvinner.
Såren som finns.
Såren som fanns.
Överallt.
Inom mig.

Förra gången, för snart 4 år sedan, då var det dåligt, då mådde jag dåligt, jag var längst ner i en grop.
Denna gång, nutid, då är det dåligt, värre. 1000 gånger värre, jag hittade en fallucka i gropen jag en gång befann mig i.


The place where I belong


Home - Chris Daughtry


-



Jag står ensam i en djungel och skriker på hjälp. Det enda som hörs är mitt egna eko.

Home and alive

I'm Hoome.

Var ganska segt att bara gå runt i skolan och kolla på projektarbeten.
Men det var många fina saker, de har ju verkligen lagt ner sina själar i det kan man ju säga. Det var en riktigt cool grej som en kille hade gjort, han hade "lossats" vara hemlös i stan. Det var riktigt coolt att höra honom berätta om sin upplevelse som hemlös, han hade fått lite pengar, men inte mycket, en kopp kaffe som var utspillt i sitt knä och sen hade 6 civilklädda poliser kommit fram och frågat vad han gjorde där och så. Då berättade han att han gjorde sitt projektarbete och de frågade verkligen ut honom om allt. Vilken skola och allt. Jisses. Det var riktigt modigt och inspirerande gjort. Det var nog det enda arbete som verkligen kom in på mitt hjärta eller vad man ska säga, alla andra var lite halv roliga. Hmm.. Jag drog sedan till täby centrum för att träffa Anne, det var jäätte mysigt. Hittade jätte fina underkläder som var på rea, tyvärr så har jag inte tillräckligt med pengar för att köpa dem. Ledsen.. Dem var jäätte fina och de passade perfekt. Blä på det. Träffade på Hanna och Linda, mycket trevligt, så vi drog runt lite och bara pratade och kollade líte kläder. Stötte sedan på min käre bror, vi gick in och hälsade på Anne igen och pratade med henne. Lovely. Sedan åkte vi förbi Ica och fixade lite och nu sitter jag här.

Helt slut alltså. jisses.
Ska äta någon macka nu och göra lite te om jag förmår mig själv att göra det. Sedan ska jag nog sätta mig med min nya bok om Hitler. Älskar att läsa om honom. Galet.

Ciao bella ♥

Min solstråle

Nu bär det av till skolan. Det är en projektdag, alla 3or ska ställa upp sina fina projektarbeten och vi 2or ska tydligen få lite inspiration till våra egna. Lär bli en ganska skön dag ändå. Är så jäkla trött så det känns bra att det inte är massa lektioner. Efter skolan så bär det nog av till täby centrum för att möta min söta Anne som jobbar på underklädes Lindex. Hoppas hon kan ta en kort rast och prata lite med lilla mig. Annars så träffas vi ju imorgon och HEELA söndagen! Åhh, nu vart jag jätte glad igen! Förstår inte hur en människa kan göra en så lycklig bara genom att tänka på den. Min Anne är underbar. Min solstråle. ♥

Som sagt. Nu måste jag klä på mig mina ytterkläder och dra mig neråt mot busshållplatsen. Blir lite musik i öronen också.
Härligt.

Ciao!

Jag. Är. Trött.

Jag. Är. Trött.

Borde egentligen röra mig upp mot duschen men kroppen säger emot. Får nog bli till att sitta här ett tag till. Tills kroppen tillåter helt enkelt.


Med facit i hand så skulle jag börja leva.

Att tänka är någonting som jag ibland vill sluta göra. Bara för att få ett slut på eländet. Utan tänkandet så hade allt varit ganska mycket bättre. Men ändå inte. För med tänkandet så kommer man någonvart. Man kan dra slutsatser. Man kan komma fram till en lösning, som ibland kan ändra ens vardag. Som ibland kan hjälpa en i sitt liv, få en att ta ett steg som slutar i någons lycka, eller ens egen lycka, helst båda två. Tillsammans. Ibland så känns det bara som att allt blir värre om man tänker. Analyseringen slutar aldrig, den når aldrig sin kulm. Den bara fortsätter och det känns som att dennes strävan är att bara fortsätta, att aldrig sluta. Elände.
Det är bara ett stort elände. Jag vill bort från det. Eller ännu hellre, jag vill få ett svar på alla frågor som jag tänker på. Kan jag inte få ett facit rakt i hand? Kan jag inte bara få fuska? En endaste gång. Snälla?

Allt gör ont. Smärtan som fyller min kropp är oumbärlig. Den börjar i hjärtat och sprider sig utåt. Följer med blodet. Det slutar i ögonen, det är där min smärta syns. Där den verkligen visar sitt rätta jag. Jag må le, men mina ögon visar alltid sanningen. Jag vill le utan att det ska göra ont. Jag vill möta en människas blick utan att flacka. Jag vill gå utan att det ska kännas som att benen inte längre bär mig. Jag vill sova utan att det känns som att någon slungar mig från sida till sida. Jag vill leva. Jag vill börja leva.

Allt jag gjort, allt jag offrat. Är detta tacken?


Hatet

Sitter och fixar mina naglar, dricker te och lyssnar på Erik Hassle.

Känner mig lite nere, men ändå inte. Så fort jag lämnade väggarna som bygger skolan så lyftes ton från mina axlar. Men ändå så är Hatet i mina tankar och vägrar att släppa. Hur och Vad ska jag göra för att det ska bli bättre? Kan någon ge mig det svaret, för att nu, nu börjar jag gå på min sista nerv och när den nerven är använd så kommer det inte bli vackert.


I skolan

Vill verkligen bara hem. Jag vill inte vara i skolan. Allt är bara jobbigt men jag vet egentligen inte varför. Eller jag har en anledning, men, jag borde vara så stark att jag klarar av det. Det är väl nu jag inser varför jag fick de där sakerna som jag så innerligt hatar. Varför jag stöter bort dem, även fast jag har dem. Jag vet verkligen inte. Jag mådde så bra under lovet, jag kände mig lycklig och glad. Nu när jag är instängd i skolan så mår jag bara så jäkla dåligt. Vill bara bort. Jag vill inte vara under dessa tak. Jag vill verkligen inte.

Jag måste få något slut på detta. Vad ska jag egentligen göra? För någonting måste ju göras.


Jag vill inte vara här.

Jobbigt

Blä. mår dåligt.

Vilken "ta hand om sig själv" dag det blev.

Fixat klart håret nu är det bara naglarna kvar. Måste tyvärr fila ner dem ganska mycket, de håller på att gåå sönder! Vilket I-landsproblem..

Jisses anåda.

Skulle hellre vilja ligga i ett varmt bad. Men tyvärr så har vi inget badkar! =)


Shopping och huvudvärk

Ytterligare en dag avklarad i skolan. Helt okej dag, jag och Louise satt och pratade i typ 1 timme. Väldigt mysigt. Blev en lunch med tjejerna på Daisys också, mums. En helt vanlig dag, fast ändå inte på något sätt, det var ganska lugnt på lektionerna, förutom sista, svenskan. Blä. Hade ont i huvudet under den lektionen också, inte skönt. Avskyr denna huvudvärk som alltid dyker upp och den är inte nådig. Ska nog ta och kolla upp den om den inte slutar snart eller avtar eller så. Inte skönt alltså, den stör ju verkligen allt, koncentrationen, viljan i skolan, allt. Blä på den också.
Nu har jag suttit framför datorn sen jag kom hem och bara kollat runt. Har kikat på bubbleroom och jag kan ju inte ljuga och säga att jag INTE hittade någonting, för det gjorde jag! Men bara på rean! Duktig! Ska prata med mamma om det sen. Funderar nu på om jag ska upp och slänga mig i en skön dusch, ta bort sminket och tvätta håret, fixa håret, smörja in mig i någon skön bodylotion. Ta hand om mig själv helt enkelt! Låter faktiskt väldigt skönt. Det blir nog så.

Ååh juste! Glömde helt bort! Var med min sötis Anne igår. Det blev en del shoppande. Eller, bara ett par underkläder och ett sovlinne. Jätte fina och mysiga saker. Vi fikade på Espresso House också och bara satt och pratade och tog igen saker som vi inte har pratat om och bara satt och myste. Alltid lika mysigt med min ängel!

Nuu ska jag gå upp och duscha!




godingar <3


Surpriise <3

Tänk hur ens humör bara kan sjunka på några hundradelar. Jag som var på så bra humör. Men tack vare en viss person så är jag glad igen och tanken på att jag får fika och mysa med min Anne i morgon gör det bättre! Får träffa Johanna också och prata igen om allt som hänt under lovet osv också! Det blir nog en bra dag i morgon.

I hope.

Nu ska jag vara glad för min Anne ringde förut idag och sa att jag är upptagen hela söndagen och jag ska vara finklädd :D hihi, undrar vad hon har i kikarn! Jag vet iallafall att det kommer bli någonting som jag inte glömmer på ett braa taag, jag får ju vara med Gunsan liksom!

Nu ska jag.. gå och.. göra nått.. eller nått..

"Självkänsla nu!"

Kom på att jag måste läsa klart en bok som vi har fått från pedagogiskt ledarskap tills i morgon. Det blir till att slänga sig i duschen och sedan sätta sig och läsa. Sedan får jag fixa håret :)

Ciao!


bra grejer!


Luftslottet som sprängdes

Idag känner jag mig lite kryare. Har tittat på Luftslottet som sprängdes med mamma och den var bra!
och jag är glad! hihi.
Nu ska jag upp och duscha lite, sen locka håret. Mycket finare när det är lockat.
Då säger vi så.

Ska bestämt hämta min ipod sladd först och föra över nya musiken och fixa med nya bilder på den, ligger allt för gamla bilder på den som bara är ett fint minne nu.

Hoppas eran helg har varit bra. Min har varit oförglömlig.





Bildregn från gårdagens härliga kväll


åh vad jag älskar er <3


Överraskningsfesten <3

Nu ÄNTLIGEN kan jag avslöja att det var överraskningsfest för Anne och Eric igår! Det blev grymt!
Jag och Annes mamma Carina har planerat detta i 2 månader med lite hjälp från andra håll och kanter, som vi är såå tacksamma för, och det blev perfekt.
Vi var på kvarntorp i näsbypark där Carina hade varit hela dagen och förberett. Jag som låg hemma och var sjuk skulle egentligen varit där vid 2-tiden och börja hjälpa till jag med, men det blev tyvärr ändrade planer så familjen åkte dit vid 7 tiden och började blåsa upp ballonger och fixa och trixa. Vi halv 9 tiden så började folk strömma in och sedan vid 5 i 9 så kom födelsedagsbarnen, och de blev överraskade! Helt underbart! Det var helt perfekt och jag var såå nervös innan. På en överraskningsfest så måste ju allt klaffa ganska perfekt liksom och eftersom det var mycket folk där så behövde ju alla veta vad som skulle hända osv, men det blev helt perfekt. Ååh jag var så glad så jag gick på adrenalin nästan hela kvällen och bara dansade loss med vännerna. Glömde helt bort att jag var sjuk och nu idag kan jag ju meddela att  jag märker av det. Ögonen är helt svullna, huvudet värker, halsen värker och allt gör bara ont. Det var nog bara en bra grej att jag stod över alkoholen. Då hade jag väl mått en aning värre. Så det var ett smart drag av mig. Ååh det var så bra så bra såå bra och nu är det över. Vilket på ett sätt är väldigt skönt, för då kan jag börja umgås med min snuttis igen utan att behöva vara nervös för att jag ska avslöja någonting. Nu ska jag lägga mig i soffan och fortsätta kolla på Let's Dance.

Jag är helt död.


jag älskar dig min vän <3


sjuk Emma

Nu har jag  varit sjuk heela veckan. Eller jag var ju i skolan i måndags och gjorde min lektion, sedan i tisdags så gick jag till historian men kände redan på morgonen att jag inte mådde bra, men gick iallfall dit och mådde skit rättutsagt och gick sedan hem efter den lektionen. Och nu mår jag värre än vad jag gjorde då, och jag mår värre än vad jag gjort under veckan. Känns inge vidare måste jag säga.
Jag skulle egentligen gått till engelskan idag då det är en viktig lektion med debatt, men jag klarar det inte. Mår så jäkla bajs helt enkelt. Nu ska jag upp och försöka duscha och hoppas på att jag känner mig lite piggare och fräschare efter det. Sedan blir det en kopp thé och lägga mig i soffan och kolla Disneyfilmer.

byebye.

men min älskling Anne och hennes bror fyller ju 20 idag, så jag har nått att vara glad över :). ♥

Gunsan <3 Rutan

Min snuttis är 20 åååååååååååår :)


I love you Gunsan <3


Never say Goodbye

Kände mig helt plötsligt väldigt ensam.

Snälla, säg inte att detta är slutet.

magnum mini

Det var ju helt gudomligt att lägga sig i värmen. Njöt verkligen.
Nu ska jag upp och duscha, tvätta håret blir det till att göra. Sen om jag känner att jag förtjänar det, så blir det en magnum mini till CSI kl 9.

Imorgon blir det en hel dag i skolan. Bläbläblä. Vill bara bort från den platsen, men det måste ju tydligen göras ;).

Nu blire duuschen.

Ciaao ♥

Lycka


Snart iväg för att sola.

 


Glad-dag.

Föredraget gick jätte bra! Som jag sa så bara bredde jag på med information, utöver mitt manus, vilket jag var osäker på om jag skulle klara av att göra då jag brukar vara nervös. Men det var bara kul att stå där och prata om en person som man är intresserad av. Jag blev jätte glad också efteråt då "klassen" sa att de gillade att lyssna på min röst, att den var mjuk och härlig att lyssna på. De skulle vilja att jag skulle göra en bokinspelning. Kommer inte ihåg vad det heter nu. Lyssnar-bok kallar vi det för. Jag blev faktiskt rörd och jätte glad. Hihi.

Har ätit lite mellis nu och sitter här. Ska snart upp och ta bort sminket och göra mig i ordning, jag och pappa ska iväg till KTH och sooola. Denna dag är bra.

Ännu bättre när jag tänker på dig.

Jag borde läsa ped.led. boken. hmm, har ingen lust just nu. Ska upp och göra mig i ordning nu iallafall och sen får vi se vad jag hittar på.

Vi hörs kanske lite senare.

Byee ♥


Magkänslan

Du ska veta att jag aldrig kommer att ångra det.


Har ni någongång har fått en intitution, känslan av att "jag måste göra det här, annars.."?
Då vet ni hur jag kände i fredags. Jag tänker inte berätta vad jag gjorde, men om jag inte hade gjort det så hade jag ångrat det djupt. Jag vet inte vart detta tar mig, men jag vet att jag har vunnit på det. Så fort jag stod där så kände jag att det var någonting speciellt, någonting som det inte gick att sätta fingret på. Det var någonting magiskt. En upprymdhet inom mig. Det var bara en underbar känsla. Och jag bestämde mig, och jag slutförde det. Sedan var det upp till ödet, hur det skulle gå. Och ödet stod på min sida och det är jag oerhört glad över.
Det jag vill säga är att.. nästa gång ni känner att ni vill göra någonting, men ni tvivlar, börjar tänka "äsch, det kommer aldrig gå" eller "fan va töntigt om jag gör det". Gör det bara! Jag lovar. Ni kommer känna er så mycket starkare efteråt. Och ännu bättre om det slutar så som du vill att det ska sluta.


Nu ska jag iväg till skolan.
Håll tummarna för mig!


Ny doft






Mmmm. Älskar min och mammas nya doft.


Dusch

Nu har jag skrivkramp. Har suttit och skrivit rent mitt föredrag nu i någon timme, för hand.
Duschen väntar.

Ciao ♥

Isklumpar & Hitler

Jag kände att mina inlägg i går var ytterst.. konstiga och oseriösa. Så jag tänkte att jag kanske kunde bjuda på ett seriöst, för omväxlingsskull. Eller så seriöst som det kan bli.

Natten var som nätterna brukar se ut. Vaknade titt som tätt. Men jag ska inte klaga. Nu sitter jag iallafall här och pluggar på ett föredrag som jag ska hålla idag på Pedagogiskt ledarskapslektionen. Vi ska ha en lektion i 40 min var och jag har valt att hålla om Hitler. Det är ju ett utav mina intressen, så jag tänkte att jag kunde hålla om honom. Men inte om själva tiden under andra värlskriget, utan innan. Från hans barndom till ungefär 1921. Det kommer nog gå bra eftersom jag har fått välja ämne själv. Jag kan ju ganska mycket om Hitler också, så det kommer nog bli ganska mycket prat utanför "manuset". Fylla ut lite dö-tid. Jag håller tummarna iallafall.

Jag börjar inte för ens vid 12, så nu ska jag plugga lite till, lyssna på Erik Hassle och tänka på en speciell, som gör mig glad. Sedan ska jag slänga mig själv i duschen och göra mig i ordning, sen bär det av mot skolan. Lektionen är i 3 timmar, så efter det ska jag antingen till KTH för att sola, eller hem till "Kropp & Sol" för att sola. Får se vilken jag väljer. Får se vad pappa bestämmer sig för också, om han vill hänga med till KTH. Så det får tiden utvisa. Ikväll blir det nog bara till att ta det lugnt, har så jäkla ont i rumpan min efter att jag var ytterst klantig i förrigår och ramlade precis utanför våran dörr, mitt på en isklump. Jätte skönt måste jag meddela. Sträckte till armen också. Jag är så smidig. Såå, jag kanske lägger mig och läser eller bara.. är.

Ska försöka hinna med att träffa min bättre hälft Anne, någon dag i veckan också. Min lilla sötnos. Hon & hennes bror fyller 20 på fredag! Wihoo.



So long


The thanks I get <3



Jag låter låten "tala" för sig själv.


bloody sunday,,

Gaah vad jag fryser.

Söndagsångest som heter duga. Ska försöka glömma bort den för ett slag när jag och pappa ska åka till Stinsen.

iriiiteeeeerrraad.
bajs.

nu blir det frukost..

Söndagsångest

Trött, uttråkad, rastlös, fryser, småirriterad, förvirrad..

Bara några ord som sammanfattar humöret just nu.

Stinsen <3

Såå, mitt förra inlägg var mitt 100:de inlägg. wiho..

aja.
Dagen igår var helt fantastisk. Var i Stinsen med familjen. Otroligt mysigt. Älskar min familj, vi har det så himla mysigt tillsammans, ingenting slår det.
Det blev en hel del shopping och kom hem med ett par underbara skapelser.
Lägger kanske upp någon bild senare. Om jag orkar :).

Idag så blir det till att fixa mitt rum, blir lite små ändringar, Det kommer jag nog lägga upp bilder på.
Hmm, bara jag uppe för tillfället. Inte speciellt konstigt då mina nätter nu för tiden består av att vakna var 20:e minut. Jag älskar det. Med lite sarkasm inblandat så kan det inte bli så mycket bättre!

Hmm. Igår var jag glad, och det är jag fortfarande. Så nu blir det till att göra kaffe och bjuda familjen på en mysig lördagsfrukost.

Glada Emma :).

Ciao!

100

you make me twisted.




Din käklinje är fortfarande det vackraste för mig.

Twenties Girl

Och den sista sidan är läst.
Det här är nog den bästa bok jag läst. Den innehöll verkligen allt och den gav en hopp.

Underbart.

Nu ska jag klä på mig och ta en tur med hundisen.

Ciao.

Halsen värker fortfarande och jag är fortfarande utmattad.

Vissa stunder så saknar jag det inte alls, vissa stunder så vill jag bara tillbaka.

Sitter nu vid datorn (självklart?) och dricker lite avsvaltnat thé. Har suttit och läst väldigt länge, har bara ca 50 sidor kvar. Tror jag läste 200 sidor igår. Jag älskar boken alltså. Helt otroligt. I'm in love. Vill inte att den ska ta slut men ändå så vill jag. Beställde hem 4 nya böcker igår. Underbart. Vill att dem ska komma idag, men det blir nog inte för ens i morgon eller på torsdag, tyvärr. Men jag har ju en annan bok jag kan läsa under tiden. Sicken tur för mig.

Jag vaknade halv 7 idag igen. Jag blir galen nu. Jag känner att jag kan lika gärna börja sitta uppe om nätterna och läsa eller bara kolla tv istället för att ödsla irritation och aggression på att inte kunna sova. Det är så otroligt irriterande, ni anar inte. Att vakna, titta upp och får för mig att jag ligger i mitt rum som är en arbetsplats och undrar vad jag gör där. Kollar på klockan, ser att den visar en alldeles för tidig tid och blir irriterad. Vänder mig om, känner att jag egentligen behöver "go to the loo" men jag orkar inte och vill inte för jag vet att om jag går upp nu så kommer jag ändå inte kunna somna om (som om att jag skulle kunna det ändå, tänker jag sedan). Jag lurar bara mig själv. Blundar och börjar driva bort i tankar om allt möjligt. Vänder mig om igen och tittar på klockan och tror (hoppas) att jag har sovit i flera timmar, men ser på klockan att det rörde sig om ca 4 minuter. Jag suckar och lägger mig på mage, försöker hitta en skön position, blundar, tankarna spirar in. Jag forslas bort i tankarna och sedan tittar jag upp. OJ! Jag klarade 7 minuter denna gång. Rekord! Blundar. Börjar tänka: "Ska jag gå upp? Sätta mig i soffan och läsa boken, äta lite frukost..".
De tankarna vinner alltid. Slutar med att jag sitter och äter frukost med pappa kl 08.10. Mysigt att vara med pappa, men jag menar, det är lov, jag borde sova till kl 11 och sedan tänka att jag har sovit bort halva dagen. Men icke. Klockan blev precis 11 och jag har ätit i 2 omgångar, läst ca 60 sidor, tagit upp en bullpåse ur frysen, gjort thé, fixat och trixat lite hemma, kollar igenom en rad bloggar, kollat igenom FB. Och nu sitter jag här och skriver på bloggen och så ringde mamma!
Ska kanske tina en bulle och sätta mig och titta på tv eller läsa lite. Either way, så ska jag inte sitta här.
Ska senare ut med hunden som förövrigt låg och drömde otroligt roligt för en stund sen. Han lät på ett otroligt humoristisk sätt. Min simson <3.

Seeyah.

6108

Jag avskyr att minnas.
Jag avskyr att stå med ena benet i det förflutna.
Jag avskyr att jag inte vågar sätta ner mitt andra ben i nuet.
Jag avskyr att jag inte vågar kliva ur det förflutna och fortsätta resan till framtiden.
Jag avskyr hjärnans kapacitet att minnas.
Jag avskyr att jag kommer ihåg dofter och känslor.
Jag avskyr att jag måste gå igenom det här.

Jag avskyr.. att jag älskar det förflutna.


"Because you can want and want and want." She turns away, hugging her knees. I can see the bony line of her spine through her dress. "But if he doesn't want you back, you might as well wish the sky were red."
                                                       - Sophie Kinsella - Twenties girl.


Ont i halsen + Bok + Thé = <3

Nu sitter jag här igen och flundrar.
Kunde inte sova inatt igen, vaknar hela tiden och är stressad och undrar vad klockan är. Jag älskar verkligen att vakna halv 7 och det känns som att hon är typ halv 12, bara för att jag är så pigg, a.ka. STRESSAD. Älskar't.
Eller inte.
Jag blir bara skvatt galen av det. Så nu sitter jag här tio minuter över nio och har ont i halsen. Började redan känna av det igår kväll. Inte bra. Men det är ju lov nu, så vad kan jag förvänta mig?
Ska göra mig en stoor kopp thé nu och sedan lägga mig i soffan med min älskade bok och bara läsa hela dagen. Så himla skönt. Äntligen ska jag slappna av.

Ska ringa mamsen först. Titta vad hon har för sig på jobbet sitt.

Ciao.

RSS 2.0