Tv-tittandet

Lunchen smakade mums, blev kassler och tzatsiki till. Yummie!

När jag kommer hem från promenaden så ska jag lägga mig i soffan och ta't lugnt hade jag tänkt mig. Nu när jag är hemma varje dag så har man ju fått in lite rutiner med tvn. Blir nog top model när jag kommer tillbaka. Sedan får jag se om jag slår på O.C eller om jag fortsätter med tvn.. hmm, svårt val ;) haha!

Seyaa


Onsdag den 10 november

Now it's time to rock!

Hmm.. onsdag vare'.
Igår var jag helt sänkt. Inte mått så dåligt på alla veckor jag varit sjuk, vilket är 6 veckor nu. Love it!
Så det blev inget bloggande igår, inte ens någon dator. Låg i soffan med täcket över mig och kopp te och kaffe, tittandes på tv och O.C. Schysst.

Nu ska jag snart äta lunch, håller på att koka bulgur för tillfället och sedan ska jag göra mig i ordning och gå iväg. Få lite frisk luft tänkte jag, det är faktiskt också viktigt när man är sjuk.
Har sovit ut de senaste 2 dagarna och det har varit riktigt skönt faktiskt.

Näep, bulgurn kallar!

Hörs


Ser fram emot en mysig måndagkväll


Ute på mitt uppdrag. Snart blir det till att handla mat till middagen ikväll. Mums ska det bli!
Ikväll är det "Biggest Loser Sverige" också! Blir en mysig måndagkväll med min pojke i soffan säger jag bara.




På restaurang i juni efter min skolavslutning <3


Sjukling och goda recept

Usch och blä vad jag känner mig riktigt hängig! Är väldigt trött på att vara sjuk nu och inte orka göra någonting. BLÄ på det här säger jag bara.

Ska snart iväg också på ett litet uppdrag, vilket gör att jag antagligen inte kommer att må bättre sen iallafall. Får skylla mig själv då helt enkelt. 

Har gått in och hittat nått o äta ikväll iallafall. Brukar gå in på tasteline.com och titta upp olika recept. Finns mycket mumsigt där kan jag säga :) Så check it out friends!


Måndag 8 november

Helgen har varit jätte mysig och skön. Förutom att jag är sjuk och att jag lyckats få Erik sjuk också, men det är ju bara pettitesser... eller? Både jag och Erik hade feber igår, vilket är väldigt ovanligt för min del. Vi var inte särskilt pigga. Jag fick dock ta mig i kragen då min farmor har fyllt 80 år och vi skulle fira henne med massa vänner och bekanta. Så jag tog mig en dusch och gjorde mig redo för att åka iväg. Det gick bra, hade dock feber när jag satt där och åt, men jag klarade mig! Mycket duktigt av mig.

När jag kom tillbaka till prinsen så hade han köpt en massa gottigott till mig!


Behöver jag ens nämna att han är världens bästa?



För er som ville veta så såg jag ut såhär igår på "festen" för farmor :)

Hörs senare


Tri Brow, RIP


Juste! Glömde säga, igår när jag sminkade mig så tappade jag min Tri Brow Colour i klinkersen!! Gaah blir så trött på mig själv, klantmajja! Självklart så gick den delen som jag använder mest sönder! Hmpff..



Lördagen den 6 november

Gårdagen var riktigt mysig. Var i Arninge med mamma och bror, var och tittade i den nya butiken XXL som hade "premiär" förra veckan. Riktigt stort och fint och sjukt mkt bra grejer! Köpte med mig vitaminer, med tanke på att jag varit sjuk nu i 5 veckor så börjar jag blir gaanska trött på detta nu :P. Så nu blire vitaminer för hela slanten och frukter och gud vet allt! Nu ska jag för tusan bli frisk säger jag bara. Vi satt och fikade ett tag också, räksmörgåsar och latte vart det, juste, en bulle också :) Mums!
Jag och mamma handlade lite på KICKS också, jag var ute efter en grovkornig peeling och en skyddande ansiktskräm då jag är lite köldallergisk så det börjar klia i mitt ansikte på vintern osv, inte skönt. Hittade 2 produkter från Clinique, verkade riktigt bra, men jag tog med mig prover hem, det kostar ju gaanska mkt så jag vill vara säker på att det funkar innan jag inhandlar det. Blev lite annat smått och gott också :)
Handlade på Ica också, köpte lite ljus och dekorationsstenar och gjorde mysigt till älsklingen min kom hem. Jag fullkomligen älskar hösten, tända massa ljus, ligga under filt med den man älskar och titta på film eller som jag och Erik brukar göra, bara njuta av varandras sällskap och sitta och prata och titta på varandra. Underbart!

Vi gjorde goda tortillas igår, riktigt smaskens. Sen blev det dip, morötter och gurka till Idol. Hade en super mysig fredag och jag känner nu att jag fick sota lite för att jag var ute igår.. Inte speciellt pigg men ska ut på en promenad sen iallafall, måste få frisk luft och det säger farbror doktorn att man ska få också, så det är ju bra det :)

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och titta lite på datorn, sen blir det nog en dusch.

P&K så länge ♥

4 november 2010

Nu ska jag snart iväg på ansiktsbehandling och fotvård. Det behöver jag verkligen, har varit sjuk nu i 5 veckor och jag är otroligt trött på det, så en liten uppiggande eftermiddag känns väldigt skönt. Fick precis reda på från min underbara pojkvän att vi + hans föräldrar ska gå på bio ikväll :) Det blir "Himlen är oskyldigt blå" med b.la. Peter Dalle och Bill Skarsgård!




RSS 2.0