Tillbaka på ruta 1

Det är mycket som har hänt de senaste månaderna. Efter senaste gången jag skrev så insåg både jag och min familj att mitt tillstånd var allvarligt och att det behövdes göras någonting. Det är flera månader som har passerat och jag mår bättre nu.
Jag sitter och funderar på om jag borde skriva här, på nått sätt så känns det som att jag inte borde, men jag vill. Jag har suttit och läst igenom mina inlägg och insett att jag ska skriva, jag ska skriva för det är någonting som gör att jag känner mig bättre efteråt, just för att jag vet att jag skriver bra. Alltid någoting som kan förbättras såklart, men jag har självförtroende i det jag gör när jag skriver.
Jag ska ta en liten extra tankeställare innan jag börjar med detta på allvar igen. Jag vill inte förorsaka någonting som kan bli negativt, inte för att jag tror att det skulle göra det, men man vet aldrig, och just nu, måste jag tänka på mig själv i första hand.

Tror nog att det bara är för mig själv jag skriver, lär ju inte vara många som kikar in här, så det är nog bra det med. Detta blir nog en plats för mig att bara skriva av mig när jag behöver.
Så får det bli.


RSS 2.0