EMJLs



ibland är saker inte som man tror.

ibland lurar tankarna så allt spinner runt.
ibland kan man tro en sak, men det blir en annan.
ibland tror man på någon.
ibland tror man inte.
ibland är saker som man tror.




(detta är bara någonting som kommer upp i mitt huvud när jag skriver, det betyder inte att jag mår dåligt eller har sådana känslor, det kan bero på någonting jag har sett eller hört, eller bara någonting som påverkar mig.)

Svenglish & tji på mig

Snart kommer min puppi hit, han är också sjuk så vi skall vara sjuklingar tillsammans. Jag gick till skolan idag för att försöka överträffa mig själv, det var projektdag så det var inte vanlig dag, meen icke.. klarade inte ens att gå ut, men jag pallrade mig till skolan och försökte, men tji fick jag. Jag gick hem efter någon timme + att jag fick springa till bussen och det var ju pricken över i, jag trodde jag skulle dö faktiskt, usch.. men nu sitter jag här och väntar på älsklingen. Ska fråga honom sen om det är okej om jag nämner hans namn här i bloggen. Nu ska jag lägga mig i soffan och dricka vatten och inbilla mig själv att vattnet släcker min törst, men de gör inte det. Det känns inte så speciellt stabilt. Men jag hinkar i mig..-sluurp-

Bye bye,  och som tidigare uppmaning, stay away from all the bakterier som finns :) (liten svenglish sådär på dagskvisten skadar väll aldrig.)

Resultatet

Såhär blev dem, är rätt nöjd faktiskt, dock har jag brist på tålamod vilket man verkligen måste ha när man målar naglar, meen, jag försöker hålla mig men det går ju inte så jätte bra just nu eftersom jag la på det sista lagret med genomskinligt lack för bara någon minut sen, men än så länge så håller det :).





så här ser dem ut, jag tog den andra bilden så att man skulle kunna se tummen lite bättre. Nu ska jag nog fixa lite lunch.

Naglar, min absoluta hobby

Jag har ett  väldigt intresse för naglar, jag har alltid dem fixade och långa, det är någonting för mig som är väldigt viktigt, om jag har fina naglar så är jag nöjd!
Jag har fixat min brors flickväns naglar några gånger och min pojkväns systers naglar till hans 18 årsdag i somras. Jag älskar att hålla på med naglar, så är det bara :).
Nu ska jag lägga upp några bilder på hur mina naglar var för några minuter sedan, då var dem bubblegums rosa, helt underbar färg och nu i vår så är det ju inne med pastellfärger och sånt fint, så det passade, men jag vart sugen på att ha fransk manikyr med någon liten glittrande sak på.
Här har ni mina naglar för några minuter sedan:
    

rosa och alldeles mysiga


detta är färgen


såhär är dem nu utan nagellack


Opi gör underbart nagellack och det är de jag kommer att använda nu
+ en corrector pen och lite smycken för naglarna.

Snart kommer dem klara naglarna :)

Vargmöte på Kolmården

I lördags så åkte jag, älsklingen, min bror och hans flickvän + mams och paps till kolmården för att hälsa på vargarna, det var bara jag, älsklingen, bror och hans flickvän som gick in och träffade dem. Jag är ju bara tvungen att visa hur söta dem är. Jag var nära på att ta hem dem :)










Visst är dem för söta? Man blev verkligen sugen på att bli djurvårdare, det var tydligen inte allt för svårt, bara man hade haft djur i sin omgivning i sitt liv och visste hur djur betedde sig och om man hade haft hund så kunde man förstå hur vargar är och beter sig, vargar visar lite mer hur dem mår och i vilken rang dem är i genom att ha svansarna mellan benen eller högt. Det var fascinerande och se hur dem var emot varandra och man såg väldigt tydligt vem som var lägst i rang och vem som var högst. Man tyckte synd om hon som var lägst (Narnia hette hon) men djurvårdaren sa att det inte var så farligt som det såg ut när dem hoppade på henne och visade att hon inte fick vara allt för nära oss människor och få klappar och kel, jag blev lite rädd när hon började låta lite när dem andra jagade henne och "satte dit" henne, men det var bara för att Narnia visade att hon förstod att hon inte fick vara nära oss när dem andra vargarna var där. Hon var så söt och jag fick klappa henne ganska mycket när dem andra var lite längre bort, men jag kunde se att hon var på sin vakt, helt plötsligt kom en av dem andra vargarna och sa till henne, och bara för att en gjorde det så hoppade dem andra på också för att visa ledaren att dem också kunde sätta dit dem andra, bara för att vinna lite respekt eller vad det nu var hos ledaren. Det var helt underbart att vara där och jag vill verkligen gå dit igen. Jag rekommenderar det verkligen!

Nu ska jag lägga mig i soffan igen och kolla på Pistvakt och kanske läsa lite i boken om jag orkar.

Bakterier & nationella

Nu är det morgon igen och jag mår sämre än igår. Jag vill inte vara sjuk..

Har filmen Pistvakt på nu, har sett den ett antal gånger, men den är fortfarande rolig.
Hoppas min plattång kommer idag :). Skulle vara roligt att få prova på den.

Dumma hals och näsa, gjorde så att jag inte kunde sova i natt, det är inte roligt. Speciellt inte när min älskling inte är här och kan trösta mig. Han sitter nu och skriver nationella i svenska, håller tummarna som aldrig förr, det kommer nog gå bra :).

Hoppas ni där ute slipper vara sjuka, för det är inte roligt!

Ha de gott och akta er för dem där bakterierna som svävar omkring och gör livet uselt för en tid.

RSS 2.0